Hyppää sisältöön

Viimeinen äitienpäivä yhdessä -keräys

Hyvät Viimeinen äitienpäivä yhdessä -keräyksemme tukijat,

Haluamme lämpimästi kiittää jokaista teitä yli sataa henkilöä, jotka osallistuitte Viimeinen äitienpäivä yhdessä -keräykseen Terhokodin potilaiden ja perheiden hyväksi. Antamanne tuki ja lahjoitukset ovat todella arvokkaita ja merkitsevät paljon meille kaikille.

Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, että keräsimme yhdessä noin 3400 euroa. Kiitos siis kaikille lahjoittajille ja tärkeän viestimme jakajille. Tämä summa mahdollistaa meille virkistyskaapin täyttämisen herkuilla, jotka tuovat iloa potilaille sekä erityisesti heidän lapsilleen. Lisäksi lahjoitukset mahdollistavat sairaalamuusikon vierailuja Terhokodissa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että Terhokodin toiminta tarvitsee jatkuvaa tukea ja lahjoituksia. Lahjoituksilla mahdollistetaan esimerkiksi merkittävä osa potilaiden ja läheisten keskustelutuesta, joita emme pysty tarjoamaan ilman teidän apuanne. Siksi toivomme, että voitte pitää Terhokodin mielessänne ja mahdollisuuksienne mukaan tukea toimintaamme myös jatkossa.

Kerran vielä, sydämellinen kiitos teille kaikille lahjoituksistanne. Yhdessä voimme olla vaikuttamassa siihen, että potilaat ja heidän läheisensä saavat tarvitsevansa tuen ja lisäksi voimme tukea läheisiä myös potilaan kuoleman jälkeen.

Sydämelliset terveiset Terhokodista ❤

Terhokodissa kuolee vuosittain noin 250 henkilöä. Heistä valtaosa on työikäisiä, useat myös pienten lasten vanhempia. Terhokodin viimeinen äitienpäivä yhdessä -keräyksessä sinulla on mahdollisuus tukea näitä perheitä, joita kuolema koskettaa.

Ilman lahjoituksia moni tärkeä asia, kuten vanhempansa menettävän lapsen tukeminen, jäisi toteutumatta. Kaiken suuruiset lahjoitukset ovat meille erittäin arvokkaita. Tässä muutama esimerkki, mitä lahjoituksellasi voit mahdollistaa.

Terhokodin tarkoituksena on tukea lapsia vanhemman saattohoidossa, kun perheessä on alaikäisiä lapsia. Autamme lasta tai nuorta kohtaamaan sairaan vanhemman sairastamiseen liittyvä arki ja vanhemman kuolema. Terhokodin tarkoituksena on lisäksi tukea vanhemmuutta. Tarjoamme tukea, jotta lapsi tai nuori pystyy jatkamaan kasvuaan ja kehitystään vanhemman kuoleman jälkeen.

Äidin tai isän kuoleman jälkeen perhetyöntekijät kävivät vuonna 2022 kotona tukemassa lapsia sekä jäljelle jäänyttä vanhempaa noin 90 perheessä. Yli 40% näistä käynneistä mahdollistui lahjoittajien avulla.

Yksityisten ihmisten ja yritysten lahjoitukset ovat meille korvaamattoman arvokkaita. Terhokotia voit tukea myös muilla keinoin. Käy kurkistamassa, mihin tarvitsemme lahjoituksia juuri nyt. Terhokodin vapaaehtoiset lahjoittavat arvokkainta, aikaa potilaan ja perheen vierellä. Terhokodin vapaaehtoistoiminnan tavoite on tuoda potilaille ja heidän läheisilleen turvaa, tukea ja inhimillistä välittämistä.

Kiitos, että lahjoitat! Keräysaika 14.4.-14.5.23.

TERHO-säätiön Rahankeräyslupa RA/2020/1176