Hyppää sisältöön

Saattohoidon koulutus hoitotyön ammattilaisille

Terhokoti tarjoaa kokemukseen perustuvaa, monipuolisesti hoitotyötä käsittelevää ja syventävää saattohoidon koulutusta hoitotyön ammattilaisille. Koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka tekevät kuolevan potilaan hoitotyötä tai muulla tavoin työssään kohtaavat kuolevia potilaita ja heidän läheisiään työssään. 

Räätälöidyt saattohoidon koulutukset

Terhokodin koulutus tarjoaa kokemukseen ja näyttöön perustuvaa koulutusta, joka räätälöidään tilaajan toiveiden mukaisesti.

Räätälöimme koulutukset tilaajan tarpeiden mukaisesti. Voimme keskittyä esimerkiksi saattohoidon, palliatiivisen hoidon, oirehoidon, ennakoivan hoitosuunnitelman, kuolevan potilaan hoitotyön, vuorovaikutuksen, potilaan ja läheisen kohtaamisen ja ohjauksen teemoihin. Terhokodilla on myös kattava kokemus ALS-potilaiden sekä muiden erityisryhmien saattohoidosta ja koulutuksesta.

Opintokäynnille Terhokotiin

Tervetuloa tutustumaan Terhokotiin, joka tarjoaa vaativan erityistason saattohoitoa!

Opintokäynnillä pääset näkemään paikan päällä tai etänä saattohoitokodin tiloja sekä tutustumaan saattohoidon järjestämiseen Suomessa ja sen historiaan. Opintokäynnit sopivat sekä ammattilaisille että opiskelijoille ja se järjestetään joko paikan päällä Terhokodissa tai etäyhteyden välityksellä (esimerkiksi Zoom tai Teams). Etäopintokäynnille sisältyy video saattohoitokodin tiloista.

Opintokäynnin hinta on 150€ opiskelijaryhmille ja 200€ ammattiryhmille, ja maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Suosittelemme varaamaan aikaa käynnille kaksi tuntia.

Terhokoti tarjoaa saattohoidon koulutusta

Tervetuloa Terhokodin järjestämiin koulutuksiin!