Hyppää sisältöön

Vierailu Terhokodissa

Voit vierailla Terhokodissa vapaasti ilman vierailuaikoja. Myös yhden läheisen yöpyminen potilaan luona on mahdollista. Lisäksi lemmikkieläimet ovat tervetulleita Terhokotiin.

Terhokodin osoite on Kuparitie 7, 00440 Helsinki

Puhelin: 09 615 44 66

Terhokoti sijaitsee Helsingin Lassilassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Juna-asemalta ja bussipysäkiltä on Terhokotiin noin 100 metriä. Kulkuyhteyksinä P-juna (Pohjois-Haagan asema) ja bussit linjoilla 40 (päätepysäkki) tai poikittaislinjat 51 ja 54.

Lisäksi Terhokodin edessä on muutama parkkipaikka. Muista pyytää pysäköintilupa kansliasta.

Koronatoimet Terhokodissa

Terhokodin henkilökunta käyttää kirurgisia hengityssuojaimia ja huolehtii käsihygieniasta. Potilaiden ja henkilökunnan suojaamiseksi on tärkeää, että myös Terhokodissa vierailevat noudattavat annettuja ohjeita.

Vierailijoiden on Terhokodin yleisissä tiloissa käytettävä suun ja nenän peittävää hengityssuojainta sekä huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Potilaan suojaamiseksi suosittelemme hengityssuojainten käyttöä myös potilashuoneessa.

Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla on koronavirusinfektioon sopivia oireita (nuha, kurkkukipu, yskä, kuume, vatsaoireet). Suosittelemme vierailun lykkäämistä myös, mikäli samassa taloudessa asuvalla on flunssaoireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle viimeisen viikon aikana.

Vierailut eristyksessä tai karanteenissa olevan potilaan luokse on sovittava etukäteen.