Hyppää sisältöön

Viimeinen äitienpäivä yhdessä -keräys on päättynyt, mutta tuen tarve jatkuu

Hyvät Viimeinen äitienpäivä yhdessä -keräyksemme tukijat,

Haluamme lämpimästi kiittää jokaista teitä yli sataa henkilöä, jotka osallistuitte Viimeinen äitienpäivä yhdessä -keräykseen Terhokodin potilaiden ja perheiden hyväksi. Antamanne tuki ja lahjoitukset ovat todella arvokkaita ja merkitsevät paljon meille kaikille.

Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, että keräsimme yhdessä noin 3400 euroa. Kiitos siis kaikille lahjoittajille ja tärkeän viestimme jakajille. Tämä summa mahdollistaa meille virkistyskaapin täyttämisen herkuilla, jotka tuovat iloa potilaille sekä erityisesti heidän lapsilleen. Lisäksi lahjoitukset mahdollistavat sairaalamuusikon vierailuja Terhokodissa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että Terhokodin toiminta tarvitsee jatkuvaa tukea ja lahjoituksia. Lahjoituksilla mahdollistetaan esimerkiksi merkittävä osa potilaiden ja läheisten keskustelutuesta, joita emme pysty tarjoamaan ilman teidän apuanne. Siksi toivomme, että voitte pitää Terhokodin mielessänne ja mahdollisuuksienne mukaan tukea toimintaamme myös jatkossa.

Kerran vielä, sydämellinen kiitos teille kaikille lahjoituksistanne. Yhdessä voimme olla vaikuttamassa siihen, että potilaat ja heidän läheisensä saavat tarvitsevansa tuen ja lisäksi voimme tukea läheisiä myös potilaan kuoleman jälkeen.

Sydämelliset terveiset Terhokodista ❤

Jaa somessa: