Hyppää sisältöön

Terhokoti 35 vuotta -tapahtuma järjestetään 10.9.23 klo 13-15

Terhokoti saattohoidon osaaja jo 35 vuotta.

Terhokodin avoin yleisötapahtuma järjestetään 10.9.23 klo 13-15 Kansallismuseon auditoriossa, osoitteessa Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki. Auditorio sijaitsee Mannerheimintien katutasossa pääovien oikealla puolella. Sinne on esteetön sisäänkäynti (A2).

Tapahtuman kantava teema on “Kuinka Terhokodissa lisätään elämää päiviin, kun ei ole enää mahdollisuutta lisätä päiviä elämään”. Tapahtumassa kuullaan esimerkiksi Terhokodin vapaaehtoisia ja läheisensä Terhokodissa menettänyttä kokemusasiantuntijaa. Lopuksi pääsemme seuraamaan (vahvasti) musiikillista teatteriesitystä Elämän rajalla.

Yksityisten ihmisten ja yritysten lahjoitukset ovat meille korvaamattoman arvokkaita. Lahjoituksesi avulla tarjoamme potilaille ja heidän perheilleen esimerkiksi kosketusta, musiikkia ja vapaaehtoisen rauhallista läsnäoloa heille, jotka sitä tarvitsevat.

Tapahtuman alkua voit seurata myös etänä linkistä https://live.kansallismuseo.fi/?live=terhokoti35vuotta. Linkki aktivoituu lähempänä tapahtumaa. Elämän rajalla -musiikillinen teatteriesitys vain livenä Kansallismuseossa. Lähetys katkaistaan ennen teatteriesityksen alkua. Paikalle tuleville tarjoamme lisäksi tutustumisen Kansallismuseon näyttelyyn.

Iltapäivän tarkempi ohjelma täydentyy loppukesästä. Linkki tapahtumaan julkaistaan lähempänä tilaisuutta ja voit katsoa lähetystä, kun tilaisuus on käynnissä.

Lämpimästi tervetuloa Kansallismuseoon syyskuussa.

Jaa somessa: