Hyppää sisältöön

Sairaanhoitajille tarjolla pitkiä sijaisuuksia

Terhokoti hakee sairaanhoitajia lomien ja perhevapaan sijaisuuksiin.

Terhokodissa hoidetaan vaikeasti sairaita, kuolemaa lähestyviä ihmisiä ja tuetaan koko perhettä. Hoitohenkilökunnan lisäksi moniammatillisessa työyhteisössä toimii palliatiiviseen lääketieteeseen erikoistuneet lääkärit ja joukko erityistyöntekijöitä. Vapaaehtoiset antavat kiireetöntä aikaa potilaan ja läheisten tueksi.

Sairaanhoitajalta odotetaan vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota hoitaa kuolevia potilaita. Hakijalle on eduksi kokemus palliatiivisesta hoidosta ja saattohoidosta sekä alan erikoistumiskoulutus. Arvostamme myös kokemusta kotisairaanhoidosta ja kotisairaalasta. Tarjoamme perehdytyksen työhön, työnohjauksen ja oppimiseen pitkäaikaisen tuen uudelle työntekijälle. Työ on jaksotyötä, johon sisältyy ilta-, viikonloppu- ja yötyötä. Työaikaa ja työvuoroja voidaan suunnitella yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Haku päättyy 13.3.23. Tervetuloa joukkoomme.

Yhteystiedot Mirja Sisko Anttonen, 050 5820 183, mirjasisko.anttonen@terho.fi Anne Kömi, 040 6800 294, anne.komi@terho.fi

Jaa somessa: