Töihin Terhokotiin

SAIRAANHOITAJAN AVOIN TOIMI JA LOMIEN SIJAISUUDET

 

Terhokoti jatkaa toimintaansa itsenäisenä vaativan erityistason saattohoitokotina. Haemme sairaanhoitajia vakituisiin toimiin ja pitkiin sijaisuuksiin. Kokemus ja koulutus palliatiivisesta hoidosta ja saattohoidosta katsotaan eduksi. Työ on jaksotyötä, johon sisältyy ilta-, viikonloppu- ja yötyötä. Työvuorotoiveet pyritään ottamaan huomioon. Palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Haku päättyy 31.12.2020. Tehtävää koskevat tiedustelut ja hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen mirjasisko.anttonen@terho.fi tai anne.komi@terho.fi.

 

 

SAIRAALA-APULAISEN SIJAISUUS

 

Terhokoti hakee sairaala-apulaista vuosilomien sijaiseksi. Työhön sisältyy siivousta ja ruokahuoltoa. Työ on jaksotyötä, joka sisältää aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Työtehtävän hoito edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Koulutus, työkokemus ja hygieniapassi katsotaan eduksi valintaa tehdessä. Palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Haku päättyy 13.12.2020. Tehtävää koskevat tiedustelut ja hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteella anne.komi@terho.fi.